11 September 2010

De-ale copiilor...si nu numai!

   N-am mai avut prea mult timp sa intru pe blog , cu toate ca imi lipseste si asi vrea ca de fiecare data cand se intampla ceva haios sa revin intre "paginile" lui si sa tiparesc pentru nemurire, dar sunt atat de multe de facut si nu mai apuc...
      Ma rog, cert este ca ai mei copilasi sunt asa de dragalasi uneori , si cu toate ca poate rastoarna casa cu fundul in sus, ii las si eu sa vad pana unde pot ajunge si cateodata ii mai si pozez si filmez.Pur si simplu nu ma pot abtine!
      Pornesc de la clipele de afectiune, cand Kosei il imbratiseaza pe Taisei de aproape il sufoca, iar daca indraznesc sa-l trag dintre manutele lui tiipa din toate rasputerile sa-i las tomodachi(prieten) si sa nu cumva sa il fur!Ce pot sa fac decat sa pufnesc in ras, ceea ce binenteles inseamna batalie castigata de el!
      Si apoi sa sara pe pat pana cred ca-l vor rupe!E foarte greu sa-i temperez, mai ales cand sunt asa de entuziasmati de ceea ce fac!Puri si fara nici un gand ascuns!Doar profitand din plin de faptul ca sunt fratiori si ingnorand toate incercarile mele de ai atentiona ca mai avem si vecini si ca probabil in curand se v-a rupe si patul...Nesemnificativ!Cam asa decurge o seara normala din viata noastra, asta binenteles dupa masa de seara, baita impreuna cu papa  si dupa ce pleaca si el  la servici! Credeti-ma va rog, au program zilnic !
       Kosei in general e o fire mai agitata, in continuua miscare, dar paradoxal face puzzle cu o rabdare fantastica si foarte repede si nu se plictiseste, repetand acelasi puzzle  de 2-3 ori dupa care il lasa!Acum e fascinat de origami, iar dupa programul de tzopait chiar inainte de a ne baga in pat trebuie sa facem un origami. Luna asta subiectul principal e kyoryu(dinozaur), pe care binenteles ii stie pe toti cum ii cheama, iar dupa origami avem de citit vreo doua trei carti, prima fiind cu ...dinozauri , binenteles!E greu sa adormi un copilut cu atata energie!
  
      Taisei e o dulceata si e foarte prietenos, chiar daca la inceput e putin rusinos, apoi nu mai scapi de el!Acum cateva zile in urma am fost la lunch cu cei de la Kyani si cu cine credeti ca s-a jucat Taisei si a avut "great time"?Cu Kento Delikato, un domn foarte dragut care se pare ca este destul de faimos in Japan si cu care s-a jucat incontinuu !
Si binenteles nu pot sa nu amintesc de un eveniment foarte important in familia Hirao, nasterea inca unui nepotel, baiatul lui Ay , sora mai mica a sotului meu!Se pare ca nu a vrut DD sa fie fetita, asa cum poate isi dorea bunica, dar nu-i nimik, las' sa fie sanatosi si frumosi!La multi ani fericiti , SORA kun!

Si i-a uitati cum il priveste Taisei, ca un oonichan ce este el!Cu curiozitate si mandrie ca in sfarsit este cineva mai mic decat el!

Si fiindca ma gandesc sa merg la somnic si ca s-a terminat povestea pe ziua de astazi , va pupam asa cum face papa cu Taisei de fiecare data cand pleaca la munca!See you!

3 comments:

  1. Dragut scris,frumoasa familie,frumoase clipe...
    Bine faci ca imortalizezi tot.iti va bucura atat de mult inima mai tarziu,cand vor creste.Taisei s-a facut mare,eu il stiam tot bebelus.De Kosei nu mai zic,oonichan ne!
    Ma bucur ca ai scris si ca v-am vazut.Felicitari pentru noul membru al familiei,sa fie sanatos!

    ReplyDelete
  2. Dragii de ei ce frumos se joaca amandoi!Se citeste pe fata ta cat de fericita si implinita esti,de fapt cred ca ti-am mai zis de cateva ori.
    Sa va traiasca nepotelul,ce mic si scump e!
    Va pup si sper sa ne revedem curand.

    ReplyDelete